Vizyonumuz

03.11.2019 1106

Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak, bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak. Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi ön plana alan kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek. Öğrencilerin sadece ileride kazanacakları mesleklerdeki   başarıları ile değil, davranışları ve sosyal yaşam becerileri ile de topluma ve kendilerine katkı yaratmasını sağlamak. Hayatın  olumlu ve olumsuz gelişmelerine hazırlıklı olabilen, zamanını, yetenek ve bilgisini kullanarak yaşamda sağlam adımlar atabilecek özgüven ve davranış özelliklerine sahip bireyler yetiştirmek. Hayatta tatmin olmanın belirli bir formülü olmadığını, her bireyin kendine uygun olacak ve severek yapacağı şeyleri fark etmesini ve bu doğrultuda yetkinliklerini geliştirmesini sağlamak.